Made by @pamwelgravenfotografie

Waarom zou je jouw dromen ‘dromen’ laten …

Op dit moment ben ik student op de pabo en zit ik in mijn afstudeerjaar. Aan creativiteit geen gebrek! En dat is waarom ik het ge-wel-dig vind om juf te zijn/worden. Kinderen denken vaak niet in de onmogelijkheden, maar zien de mogelijkheden. Er gaat met zo’n mindset een wereld voor je open. En zo kwam daar Nathalie Mattanja Videography!

Mijn geknutsel met beelden, prutsen en ontdekken met een camera in de afgelopen 10 jaar brengt mij nu in een nieuwe wereld. Wanneer ik een tv programma kijk zie ik meestal niet de inhoud, maar is mijn oog gericht op hoe het gemaakt is. Ik dacht vaak dat ik maar beter een Journalistieke of  andere media studie had kunnen doen. Ik zou dán pas  iets met mijn interesse en creativiteit voor beeld kunnen doen. Nou, niet dus. Ik zou Nathalie niet zijn als ik mijn kansen niet zou aangrijpen om hier wat mee te gaan doen. Op Nathalie Mattanja Videography zie je mijn recente werk en houd je mijn plannen en nieuwtjes in de gaten!

Ik houd van simpel en minimalistisch. Niet teveel poespas. Sfeer is voor mij pas echt belangrijk. Als ik dat kan laten zien en voelen met beeld is mijn missie vaak geslaagd. Houd jij hier ook van? Check dan mijn video’s voor een impressie!