Made by @gerhartnel

Al een tijdje kan je mij in de gaten houden op mijn Facebook pagina. Maar nu is hij er dan echt:

nathaliemattanja.nl

Hier volg jij mijn werk en houd je de updates in de gaten. Uiteraard word je ook op mijn Facebook op de hoogte gehouden!

Beeld is iets waar ik door gefascineerd ben. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Met mijn beelden wil ik sfeer laten zien en voelen. Ik houd ervan om het simpel (zonder teveel poespas), toegankelijk en minimalistisch te houden!

De ‘dag van je leven’ oftewel jouw bruiloft vast leggen is iets wat mij blij maakt. Ik lever iets waar jij elke keer weer met een glimlach naar kan terugkijken! Maar ook ben ik al 2 jaar te vinden op de pabo introductie waar ik ‘daily video’s’ maakte om studenten terug te kunnen laten kijken op een fantastische start van hun eerste jaar.

Zit je nu nog met een vraag of ben je geïnteresseerd in wat ik doe? Typ dan even een mailtje en stuur hem naar: nathalievginkel@hotmail.com

Comments

Geef een reactie